Datum & locatie

Datum
27 juni 2019

Locatie
WTC Amsterdam

Klik hier hoe u WTC Amsterdam het beste kunt bereiken.

Tarieven

  • Reguliere tickets € 299,- 
  • Abonneeprijs       € 249,- 
  • Collega ticket       € 199,- prijs per persoon, minimaal 2 personen  

De prijzen zijn inclusief parkeerkaart, lunch, koffie en thee tijdens de pauzes en de netwerkborrel en exclusief BTW.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een online bevestiging. 

Organisatie

Dit event wordt georganiseerd door Cobouw (onderdeel van Vakmedianet B.V.)

Organisatorische vragen

Heeft u organisatorische vragen over dit event? Neem dan contact op met Ageeth Luisman
events@vakmedianet.nl
Tel: 088-584 08 13

Inhoudelijke vragen

Heeft u inhoudelijke vragen over dit event? Neem dan contact op met Linda Moesman, eventmanager Cobouw: lindamoesman@vakmedianet.nl of 088 - 584 07 90. 

Partner worden

Het is mogelijk om partner van dit event te worden. Neem voor meer informatie contact op met Daan de Heus,  088 - 584 08 11. 

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.